VISSZAJELZÉSEKTÉRKÉP
Helyrajzi szám:
Közterület neve:
Közterület jellege:
Házszám:


|  Főmenü  |  HELYI LAPOK
Nyomtatható verzió
Helyi lapok

Az egyik legfontosabb feladat a lakosság rendszeres és széleskörű tájékoztatása mind elektronikus, mind írott formában. Településünkön 2 rendszeresen megjelenő - de különböző profilú - nyomtatott kiadvány is jelen van, így az információáramlás biztosított. Mindkét sajtótermék hozzáférhető elektronikus formában is; az Önkormányzat által fenntartott Hírlevél innen, a község weboldaláról, az alapítvány által fenntartott Megyeszéle c. kulturális-információs kiadvány pedig az alapítvány gondozásában lévő weblapról.

Pusztamérgesi Hírlevél

Alapítva: 2006. február hó
Kiadja: Pusztamérges Község Önkormányzata
Szerkeszti: e-Magyarország Pont
Nyomja: Alfa-Center Kft., Szeged
Megjelenik: havonta 450 - 600 példányban

hirlevel.szerk@gmail.com


A havonta/kéthavonta megjelenő INGYENES hírlevélben állandó rovatként olvashatók a képviselő-testületi ülésekről készített összefoglalók; a 2008-as szolgáltató-váltásig a kábeltévé hírei is rendszeresen megjelentek a kiadványban. A Hírlevél eddig megjelent számait az e-Magyarország Pont gyűjti és archiválja. Minden régebbi számot, mellékletet megtalálhat...

nyomtatottonline

2012. novemberétől a Pusztamérgesi Hírlevél nyomtatott kiadványként és online tartalomként is szerepel az ISSN rendszer nyilvántartásában, az előírásoknak megfelelően azonosítóinkat az impresszumban szerepeltetjük.

A hirdetési felületekről és árakról ITT talál tájékoztatót.Létrehozás dátuma: 2006. október 17.
Utolsó módosítás dátuma: 2012. november 22.