VISSZAJELZÉSEKTÉRKÉP
Helyrajzi szám:
Közterület neve:
Közterület jellege:
Házszám:


|  Alsómenü  |  Adatvédelem
Nyomtatható verzió
Felhasználási feltételek
a használat célja és módja

Üdvözöljük a pusztamerges.hu weblapon (a továbbiakban: “weblap"). Pusztamérges Község Önkormányzata (a továbbiakban: “önkormányzat”) ingyenes hozzáférést biztosít ehhez a weblaphoz, azzal a céllal, hogy tájékoztatást nyújtsunk a község eseményeiről, programjairól, megvalósított és leendő terveiről, történetéről, turizmusáról.
Annak érdekében, hogy minden felhasználó számára biztonságos és sértő tartalmaktól mentes környezetet biztosíthassunk, megalkottuk az itt következő Felhasználási feltételeket, amely tartalmazza a weblap használatának feltételeit. A pusztamerges.hu bármely felületének meglátogatásával a felhasználó az alább kifejtett Felhasználási feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el és kijelenti, hogy azok előírásait betartja.

szerzői jog és azzal kapcsolatos hozzájárulások

A weblapon megjelenített összes tartalom szerzői és terjesztési joga Pusztamérges község, illetve a névvel jelölt szerzők tulajdonát képezi. A weblapon található szellemi alkotások saját használatra szabadon másolhatóak, tárolhatóak (ide értve a weblap megjelenítéséhez használt böngésző átmeneti tárolójában (cache) való automatikus tárolást) is.
A feltöltött dokumentumok azonban tartalmukban nem változtathatók meg, saját név alatt nem terjeszthetőek semmilyen formában, és nem engedélyezett azok nyilvános megjelenítése, nyilvános előadása, reprodukálása, szerkesztése, és lefordítása a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül. Az írásbeli engedély kérelmek az alábbi címre küldendők:

Pusztamérges Község Polgármesteri Hivatala
6785 Pusztamérges,
Móra tér 2.

moderálási alapelvek

A szerkesztők nem felügyelik folyamatosan a weblapon folyó összes tevékenységet (fórum, sms hírlevél, véleménnyilvánítás), de fenntartják magának a jogot, hogy azt szükség esetén megtegyék. A hatályos törvények betartásával korlátlan döntési joggal rendelkeznek annak megítélésében, hogy a használat sérti-e ezeket a szabályokat, és saját belátásuk szerint járnak el a szabályok megsértése esetén.

A RENDSZER BIZTONSÁGÁNAK MEGSÉRTÉSE
POLGÁRI JOGI VAGY BÜNTETŐJOGI
FELELŐSSÉGET VONHAT MAGA UTÁN!


Bárki felhasználónak minősül, aki számítógéppel közvetlenül, vagy közvetve - akár más internet oldalakon, keresőprogramokon, saját dokumentumaiban található hivatkozáson keresztül - bármilyen irányú adatforgalmat kezdeményez.

Vélemény (komment) eltávolítását és kizárást eredményez:

1. Hamis vagy más felhasználóhoz tartozó jelszó használata, vagy olyan adatokhoz való hozzáférés, amelyek nem a felhasználónak vannak szánva, vagy egy olyan szerverre vagy felhasználói profilhoz való csatlakozás, amelyiknek használatára a felhasználónak nincs felhatalmazása;

2. A szolgáltatás bármely felhasználó, kiszolgáló, vagy hálózat általi igénybevételének megzavarása, ideértve a felsorolás teljessége nélkül a következőket: túlterhelés, elárasztás (“flooding”), „levélbomba” küldése („mail bombing”) vagy „crashing”
Ha véletlen az ismétlés, egy bejegyzés meghagyása mellett a többi törlésre kerül.

3. A jó ízlést sértő, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú web-oldalakra mutató csatolásokat tartalmazó hozzászólások vagy alpári illetve agresszív, fenyegető hangvételű vélemények.

személyes adatok védelme

Személyes adatait csak statisztikai szempontból dolgozzuk fel, azt harmadik félnek nem adjuk ki. Adatait csak abban az esetben használjuk fel, amennyiben Ön a regisztráció során bejelöli, hogy további információt szeretne kapni - SMS Hírlevél küldés.
Ebben az esetben is csak a hírlevél kézbesítésére használjuk a szükséges adatokat, azt harmadik fél nem kapja - nem kaphatja - meg. Egyéb tevékenységekre személyes adatait semmilyen formában nem használjuk, nem használhatjuk.


Létrehozás dátuma: 2007. december 19.
Utolsó módosítás dátuma: 2012. január 12.